Bedrijfsinterieurbouw


Of het nu gaat om een winkelconcept een receptiebalie, een restyling van een restaurant, school, zorg- en overheidsinstelling of een inspirerende werkomgeving. Interemm ontwerpt en realiseert een passend, verrassend en functioneel design. Professioneel, samenwerken en servicegericht. Dat is onze aanpak.
 
Vakbekwaam en veelzijdig
Wij onderscheiden ons door een betrokken en vakbekwame werkwijze van zowel onze ontwerpers, die weten hoe zij functionele en verassende ontwerpen maken, als van onze medewerkers in de werkplaats. Zij maken met liefde voor het vak van alle benodigde materialen interieurs die niet alleen een hoogwaardige en duurzame kwaliteit hebben, maar ook een uitstraling hebben die naadloos aansluit op uw wensen.
Gaat u voor een trendy op klassieke sfeer? Strakke of speelse details? Op basis van uw persoonlijke wensen ontwerpen we voor ieders smaak en budget.

Geen verrassingen, vanzelfsprekend
Op basis van uw briefing waarin uw doelstellingen, wensen, gewenste sfeer en uw budget aan de orde komen, maken we een eerste schetsontwerp met daarbij een aantal sfeerimpressies. Interemm maakt gebruik van de nieuwste 3D visualisatietechnieken om het ontwerp helder te presenteren. Na eventueel aanpassingen en daarna uw goedkeuring, wordt dit uitgewerkt in een definitief ontwerp.
Als dit ontwerp wat u betreft akkoord is, worden werktekeningen gemaakt en gaat de productie van start. Voor ons is het vanzelfsprekend dat u vooraf exact weet waar u aan toe bent, zowel qua planning als financieel.

Eén aanspreekpunt
Veel opdrachtgevers laten tijdens de bouw en de montage de totale coördinatie aan ons over. Wij overleggen dan met installateurs en andere betrokkenen. U kunt dan rekenen op een integrale projectbenadering waarbij wij de planning en controle uit handen nemen.  

Bekijk hier onze projecten
 

 

Copyright © Interemm 2024 - Gerealiseerd door: NUGTR