Standbouw


Wij ontwerpen en bouwen complete standconcepten maar ook presentatiewanden, beursbalies en vitrines. Door onze jarenlange ervaring en goed met u mee te denken wat uw doel op de beurs is zet Interemm uw bedrijf in de spotlights.
 
Beursdeelname vergroot uw markt
Wat is uw doel op een beurs? Relaties uitnodigen, uw producten presenteren, demonstraties geven? U wilt dat uw stand flexibel en op meerdere beurzen inzetbaar is en moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf of product?
Wij weten als geen ander dat uw standontwerp de juiste indruk moet geven en uw beursdoelstelling moet ondersteunen.

Flexibel, creatief en betrokken
Met uw briefing zorgen wij voor een compleet uitgewerkt voorstel. Daarbij houden we zelfs al rekening met de mogelijkheden op de door u te bezoeken beurzen. Of het nu ons ontwerp is dat wij samen met u ontwikkeld hebben, of het is uw eigen aangeleverde ontwerp; wij zorgen voor een perfecte uitvoering. Onze werkwijze is creatief, onze inzet is flexibel en betrokken.

Service van A tot Z; van opslag tot op- en afbouw
U vindt ons op vele beurzen door heel Europa. Interemm neemt u namelijk veel werk uit handen door ook te zorgen voor de op- en afbouw van uw stand op de beurs. Wij leggen daarvoor de contacten met de beursorganisatie; regelen de goedkeuring van het standconcept, stroom, water enzovoorts.
En gebruikt u uw stand niet, dan verzorgen wij de opslag van de gehele stand.

Bekijk hier onze projecten

Copyright © Interemm 2021 - Gerealiseerd door: NUGTR